Consolidarea structurilor din beton armat
Structurile din beton armat sunt unele dintre cele mai solicitate materiale pentru construcția de clădiri și instalații în diverse scopuri. Popularitatea lor se datoreaza mai multor avantaje: costuri reduse, posibilitate de a da structurilor orice formă, durabilitate și fiabilitate.
Structuri metalice
Fabricarea structurilor metalice de orice complexitate pentru constructia de cladiri industriale – depozite, ateliere de producție, fabrici de vin, camere frigorifice, camere de uscare, precum și structuri pentru stații de alimentare cu spălătorii auto, rezervoare și multe altele.
Diferite tipuri de lucrări de finisare
Unul dintre principale premise ale companiei noastre este progresivitatea și obținerea instantanee a celor mai noi materiale și tehnologii. Prin urmare, cele mai interesante, relevante și perfecte lucrări de reparații și proiectare pot fi comandate la noi, la Deltavist. Nu ne limităm la o singură direcție și oferim o gamă completă de lucrări privind repararea și decorarea apartamentelor și caselor mici, depozitelor și birourilor, magazinelor și restaurantelor.
Construcție individuală de case și cabane
Realizăm construcții de case private și cabane de la fundație până la acoperiș, la cheie sau doar la roșu - depinde doar de dorințele dvs.
Vopsire cu pulberi
Vopsirea cu pulberi este o tehnologie modernă pentru vopsirea diferitelor suprafete, care poate fi utilizata numai în condiții industriale, deoarece necesită echipamente de înaltă tehnologie pentru a asigura uniformitatea stratului de polimer si rezistența sa mecanică. Această metodă de vopsire a câștigat foarte repede popularitate pe piata rusă datorită proprietăților sale tehnologice și a avantajelor economice.
Un pic despre compania noastră

Datorită unei selecții stricte de furnizori de materii prime, putem garanta proprietăți excelente de performanță ale produselor și, ca urmare, fiabilitatea acestora și prețuri accesibile. Alte avantaje ale întreprinderii includ:

  • cele mai noi tehnologii de prelucrare a metalelor;

  • participarea la întregul proces tehnologic (de la proiectare până la testarea produsului) numai de către specialiști cu înaltă calificare;

  • respectarea termenelor de executare a comenzilor;

  • o gamă largă de servicii suplimentare (îndoire, tăiere cu plasmă, zincare, vopsire etc.);

  • experiență semnificativă în efectuarea lucrărilor de instalare (inclusiv instalarea de structuri deosebit de mari și critice);

  • respectarea standardelor de producție;

  • furnizarea tuturor documentelor necesare.

Costul total depinde de volumul și complexitatea lucrării. Puteți obține informații mai detaliate despre aceasta contactând managerii noștri.

Construcții individuale în Chișinău, Moldova

Construcția individuală a unei case private

în sectorul Buiucani,

mun. Chișinău.

Realizăm construcția de case și cabane private de la fundație la acoperiș, la cheie sau doar instalarea cutiei de construcție - depinde doar de dorințele dvs.

116
Metri
aria casei
120
Zile
de construcție
6
Camere
planificate
VOPSIREA CU PULBURI A STRUCTURILOR ȘI A PRODUSELOR DE ORICE COMPLEXITATE ȘI ORICE VOLUM

DeltaVist are propriile sale cabine de pulverizare și cuptoare cu temperatură ridicată pentru executarea procesului complet de vopsire cu pulberi. Vopsirea este operația finală din ciclul tehnologic al companiei noastre, care include tăierea cu laser a foilor de metal, perforarea și tăierea, îndoirea pieselor de prelucrat, sudarea, curățarea și degresarea.

lucrările noastre
Compania noastră execută atât proiectări de înaltă calitate, cât și lucrări de construcție și instalare, pe care le puteți comanda până la etapa de construcție la roșu sau, în ansamblu, la gri.
Realizăm construcții de case private și cabane de la fundație până la acoperiș, la cheie sau doar la roșu - depinde doar de dorințele dumneavoastră.
Echipa noastră de meșteri este una de încredere și vă garantează siguranță indiferent de dificultatea proiectului.
Doriți o casă mare cu două etaje sau vă gândiți să construiți o căsuță confortabilă de vară? Contactați-ne, vom realiza oricare dintre ideile dvs.
Structurile din beton armat și-au dovedit demult fiabilitatea și au câștigat încrederea clienților. Betonul armat este materialul din care puteți construi o clădire de orice complexitate.
Lucrările de finisare interioară sunt etapa finală a construcției. Este un proces prin care pereții și tavanele sunt ating cerințele de integritate.
11
ani în industrie
125
proiecte finalizate cu succes
12
parteneri de țară
8
obiecte aflate în construcție acum
Scurte informații despre companie

De mai bine de 10 ani de muncă, compania Deltavist și-a dovedit conducerea și consistența pe piața moldovenească. De-a lungul anilor, au fost construite și puse în eploatare peste 200 de proiecte unice - clădiri rezidențiale, case private și cabane, clădiri pentru cafenele și restaurante, clădiri comerciale și centre comerciale. Echipa Deltavist lucrează cu 12 parteneri majori nu numai din Moldova, ci și din Federația Rusă, Ucraina, România și alte țări.

Aveți nevoie de o consultație? Contactați-ne, specialiștii noștri vă vor răspunde numaidecît la întrebări.

proiecte acum în proces de efectuare

Structuri din beton armat în construcții

Construim și proiectăm centre comerciale la cheie. Construcțiile sunt realizate din structuri metalice solide și panouri sandwich, potrivite pentru orice tip de structură care necesită o izolație bună, asamblare rapidă și aspect estetic. Efectuăm ciclul complet de lucru, de la proiectare până la punere în exploatare.

Luăm în considerare:

Mărimea dorită a structurii;

Respectarea normelor tehnice;

Materiale econome și de înaltă calitate.

99%

Construcția individuală a unei case private

în sectorul Buiucani,

mun. Chișinău.

Realizăm construcția de case și cabane private de la fundație la acoperiș, la cheie sau doar instalarea cutiei de construcție - depinde doar de dorințele dvs.

85%

Fabrica „Viitorul” - proiect în Chișinău

Fabrica „Viitorul” este un proiect amplu și complex pe care l-am realizat în orașul Chișinău. Acest proiect a fost dezvoltat și realizat în conformitate cu toți parametrii de calitate și standardele necesare. Fabrica a fost pusă în exploatare în mai puțin de un an, iar prețul oferit de noi a satisfăcut pe deplin clientul.

 

70%

SUNAȚI LA NUMERELE DE MAI JOS PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Acest site folosește cookie-uri pentru a optimiza performanța site-ului

. Puteți afla despre cookie-uri prin acest link
Ok